Anders Lund Tankelæser
HomeDet Store Show/Close Up ShowFAQBooking

  
Det Store Show: Er et 30-40 min. show hvor jeg i samspil med en række frivillige fra publikum, underholder en hel sal på en gang. Egner sig til de fleste begivenheder, hvor mange mennesker er samlet på et sted.  

Close Up Showet: Her kommer jeg hen til hvert enkelt bord/gruppe og giver et 10-15 min. show - helt tæt på. Egner sig til arrangementer hvor et traditionelt fællesindslag ikke passer ind. F.eks. en reception eller et cocktailparty.

Fleksible muligheder: De to shows kan i mange situationer med fordel kombineres. Men uanset hvilken løsning du vælger, så kan jeg garantere at publikum altid får en både intens og medrivende oplevelse.

-------------------------
Mail fra: Finn Morsing,
Administrerende direktør
i PR-bureauet: Morsing PR.

Hej Anders

Jeg vil gerne sige dig mange tusind tak for den helt fantastiske performance, du leverede ved min datters konfirmation.

Du skal vide, at vi selv havde mange gode sange, taler, underholdning til hende, og jeg havde på bedste farmand-vis lavet en film med små brudstykker af hendes liv gennem årene. Det det var bare godt, måske forudsigeligt, og helt sikkert dejligt.

Men så kom du og på en elegant og alligevel nærværende måde – og fangede forsamlingen. Lets face it: På det tidspunkt er der jo røget lidt mjød indenbords, der er børn og gamle osv., men alligevel fangede du ALLE. Og ALLE snakker stadig om det, du formåede. Du gjorde virkelig denne specielle dag til noget helt vildt specielt.

Tak!
Bedste hilsner
Finn Morsing

Næste side