Anders Lund Tankelæser
HomeDet Store Show/Close Up ShowFAQBooking

  
Hvad handler dit show om? Kort sagt: Vores fortid, nutid og fremtid! Jeg afslører navne og begivenheder fra tilskuerenes fortid. Påvirker deres valg og handlinger i nutiden. Og forudsiger deres fremtidige tanker, før de overhovedet har tænkt dem.

Kan man virkeligt læse tanker? Ja, det er det store spørgsmål: Findes der en 6. sans, eller er det de 5 andre sanser der forfører os til at tro det? For at få svaret på det spørgsmål, bliver man nødt til at se mit show!

Kræver tankelæsning medfødte evner? En kombination af evner og teknik. Jeg har nogle teknikker, men de er bestemt ikke selvvirkende.

Kan alle få læst deres tanker? Nej, det er som med hypnose: Det er kun de tilskuere der selv spiller med på idéen jeg kan modtage den nødvendige feedback fra.

Hvordan vælger du tilskuere til dit show? Jeg vælger dem der reagere positivt på min person. Gensidig sympati skaber altid et godt samspil på scenen.

Kan du fejle? Selvfølgelig! Når jeg gerne vil skabe et drama, der får tilskuerene ud på kanten af stolen, bliver jeg nødt til indimellem at tage nogle chancer.

Bruger du tankelæsning i din dagligdag? Nej, helst ikke. Tankelæsning er noget jeg underholder med. Jeg kan lide at stå foran et publikum og mærke dem stemning det skaber, når de oplever noget de ikke troede muligt.

Næste side