Anders Lund Tankelæser
HomeDet Store Show/Close Up ShowFAQBooking

  
Velkommen til min hjemmeside! Mit navn er Anders Lund og jeg er hvad man populært sagt kalder tankelæser. Jeg underholder med et show, hvor jeg giver eksempler på alle mulige og - især umulige former for tankelæsning.

Et show med mystik, humor og drama: Jeg har de sidste 14 år underholdt med tankelæsning over hele landet, i snart sagt enhver tænkelig sammenhæng.

Har bl.a. optrådt ved: Konferencer, kundemøder, receptioner, julefrokoster, sommerfester, jubilæer, generalforsamlinger, medlemsaftner, fællestimer, barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage...

Jeg er fleksibel: Som du kan se, har jeg prøvet lidt af hvert, og kan derfor også skræddersy min optræden så den passer til lige præcis det arrangement du skal holde.

Og til sidst: Hvad er det så for en oplevelse man får når jeg kommer forbi med mit show? Svaret får du under: Det Store Show/Close Up Show og i mit FAQ, hvor jeg svare på en række af de spørgsmål jeg ofte bliver stillet.

-------------------------
Udover at rejse land og rige rundt med mit show, har jeg blandt andet medvirket på TV i en række forskellige sammenhænge, fungeret som konsulent for Søren Pilmark og Rune Klan, samt teaterene Plan-B og Husets Teater. 

Næste side